Klik op de foto voor meer afbeeldingen
/n

Bison Hotplate arrangement

Aan tafel uw eigen vlees bereiden? Dan is de hotplate echt wat voor u!

Als voorgerecht heeft u de keus uit 2 huisgemaakte soepen en vers stokbrood met huisgemaakte kruidenboter en aioli. Daarbij kunt u genieten van ons uitgebreide saladebuffet met o.a. 5 soorten vlees, 2 soorten vis, verse groenten, heerlijk verse huisgemaakte salades, groenten en diverse sauzen. Uiteraard serveren wij knapperige frites aan tafel!

Als dessert kunt u onbeperkt opscheppen van ons luxe en uitgebreide dessertbuffet met italiaans schepijs, vers fruit, soesjes, vers geklopte slagroom, hoorntjes en koekjes en diverse toppings. En dat alles vanaf slechts € 29,50 per persoon inclusief een uur bowlen!

Prijzen

Zondag t/m donderdag € 29,50 p.p.

Vrijdag en zaterdag € 31,50 p.p.

Kinderen van 4 t/m 12 jaar (inclusief 4 bowlies*) € 16,- p.p.

Kinderen t/m 3 jaar (inclusief 4 bowlies*) Gratis

Kinderen tot en met 12 jaar krijgen van ons 4 munten die te besteden zijn bij Bella's Magische Winkeltje. Hier kunnen de kinderen kiezen uit mega-veel cadeautjes! Voor een sfeerimpressie klik hier

Uitbreidingsmogelijkheden

Een half uur langer bowlen € 2,50 p.p.

Een uur langer bowlen € 4,50 p.p.

Snacks 4 all; 3 gemengde hapjes pp € 1,75 p.p.

Dit arrangement is ook verkrijgbaar als 1-2-3 Deal met gedurende het arrangement de drankjes inclusief. Klik hier voor de mogelijkheden! 

Wilt u dineren zonder bowlen? Dan krijgt u € 3,- per persoon korting op de arrangementsprijs.

Een dieet of allergie? Geef dit aan bij uw reservering en wij bespreken de mogelijkheden met u. Voor de meeste allergieën hebben wij uitstekende alternatieven in huis! 

Hier ben je: Homebisonbowlinghaarlem.nl - Arrangementen - Dinerarrangementen - Hotplate