Bowl & Quiz

2 uur quizzen -1 uur bowlen - 1 uur live DJ & dansvloer - 4 uur drank inclusief

Een avond bowlen, quizzen, dansen, borrelen en gezelligheid voor 37,50 euro p.p. 

Dit arrangement is elke dag van de week te reserveren met een minimum aantal van 30 personen. Deze compleet verzorgde avond is inclusief 1 uur bowlen, 2 uur quizzen en 1 uur extra borrelen op- en rondom de spetterende dansvloer. De quiz vindt plaats in de gezellig en knusse Caribbean Club en staat onder leiding van onze Quizmaster. 

Op vrijdag en zaterdag vanaf 21.00 draait onze DJ de hits van toen en nu en kunt u genieten van een drankje. Op zondag tot en met donderdag is er geen DJ aanwezig maar kunt u indien gewenst uiteraard wel gebruik maken van onze dansvloer. Wij zetten graag uw verzoeknummertjes op zodat u een mooi uurtje kunt feesten. 

Gedurende de 4 uur van het arrangement zijn alle consumpties inclusief (met uitzondering van gedistilleerde dranken en speciaalbieren). 

Uitbreidingsmogelijkheden Bowl & Quiz

Dance & Drinks: 1 uur extra borrelen

Bowl XL: 1/2 uur extra bowlen met drankjes

Bowl XXL: 1 uur extra bowlen met drankjes

Snacks 4 All: 3 gemengde hapjes p.p.

Natuurlijk kunnen wij uw feestavond ook specifiek naar uw wensen invullen. Voor al uw feestelijke gelegenheden maken wij graag een passende offerte, eventueel aangevuld met DJ, entertainment, specifieke buffetten of bijzondere thema’s. Neem contact op met Bison Bowling Haarlem op 023-5410500 of via haarlem@bisonbowling.nl.

Hier ben je: Homebisonbowlinghaarlem.nl - Arrangementen - feesten en partijen - Bison Quiz arrangement