Weten wie wij zijn? Klik op de pijl!
Klik op de foto voor meer foto's van Bella's Winkel

Extra informatie over kinderfeestjes

Om aan de door de overheid gestelde hygiënemaatregelen te voldoen, is het op dit moment helaas niet mogelijk om de kinderfeestjes te vieren volgens onderstaande arrangementen. Wel is het mogelijk om een losse baan te huren en achteraf frietjes met een snack te eten. Tijdens het bowlen vinden wij het uiteraard wel leuk om te discobowlen, dus op woensdagmiddag tussen 15:00 en 16:00 uur en op zaterdagmiddag tussen 15:00 en 17:00 uur gaat het discobowlen los tijdens kinderfeestjes!

Kinderfeestjes zijn tijdelijk alleen per email te reserveren. Dit kan door te mailen naar haarlem@bisonbowling.nl. Wij proberen deze mail binnen twee werkdagen te behandelen.

Voor meer informatie over de maatregelen rondom het coronavirus kun je uiteraard ook altijd even bellen of mailen. Wellicht staat je vraag ook al op onze speciaal ingerichte pagina met onze maatregelen rondom het coronavirus. Deze pagina vind je hier.

Bella Ballon, Tara Tover, Magische Maartje, Lola Lolly en Timo Tover zorgen voor een onvergetelijk feest en laten je versteld staan met hun goocheltrucs!

Op woensdag- en zaterdagmiddag maakt Bison jouw verjaardagspartijtje tot een groot feest! Maar zonder de hulp van jou en je vriendjes en vriendinnetjes lukt het niet, durf jij het aan om te helpen?

Bella's Magische Winkeltje

Heeej Jarige. Als jij je Kidsparty bij ons viert, dan krijg je speciaal bowling geld waarmee je iets moois kunt kopen in mijn Magische Winkel. Dat bowling geld noemen we bowlies. Deze bowlies kun je alleen uitgeven in Bella's Magische Winkeltje. Natuurlijk kun je ze ook kopen bij de receptie, voor €2,50 krijg je wel 6 bowlies! 

Kidsparty

Wat super leuk dat jij je kinderfeestje wil komen vieren bij ons!

Je gaat met je vriendjes en vriendinnetjes lekker een uur bowlen, hopelijk wordt het disco bowlen! Dan hebben we alleen wel jullie hulp nodig. We kunnen namelijk allemaal een beetje toveren maar helaas is het nog nooit gelukt zonder de hulp van kinderen. Zorg je dat je je tover vinger mee neemt?!

Tijdens het bowlen doen we spelletjes en draaien we jouw favoriete liedje, maar let op dat je je vingers er niet vanaf bowlt want na het eten hebben we jullie tover hulp weer nodig tijdens de goochelshow! En als het toveren echt goed lukt krijgen jullie ook nog een ijsje aan het eind. Wist je dat je als jarige 6 bowlies krijgt om lekker te shoppen in Bella’s magische winkeltje?!


Een globale tijdsindeling voor de papa's en mama's:

Woensdag 

14.15 Start XL-feestje (zie hieronder): Cake eten, champagne drinken en cadeaus uitpakken
14:45 Aanmelden bij receptie voor niet XL - Kidsparty
15.00 Start Bowlen met spelletjes
16.00 Frietjes eten en wat drinken
16.40 Start goochelshow (duurt +- 15 minuten)

Zaterdag eerste shift

14.15 Start XL-feestje (zie hieronder): Cake eten, champagne drinken en cadeaus uitpakken
14:45 Aanmelden bij receptie voor niet XL - Kidsparty
15.00 Start Bowlen met spelletjes
16.00 Frietjes eten en wat drinken
16.40 Start goochelshow (duurt +- 15 minuten)

Zaterdag tweede shift

15.15 Start XL-feestje (zie hieronder): Cake eten, champagne drinken en cadeaus uitpakken
15:45 Aanmelden bij receptie voor niet XL - Kidsparty
16.00 Start Bowlen met spelletjes
17.00 Frietjes eten en wat drinken
17.40 Start goochelshow (duurt +- 15 minuten) 

Kortom: een uur discobowlen, een kindermenu met snack naar keuze, een drankje en een waterijsje voor € 14,50 per persoon (minimaal 4 kinderen)

Ouders kunnen een kindermenu bestellen voor € 5,50 per persoon of tegen meerprijs iets bestellen van de a la carte kaart.

Kidsparty XL - Het EXTRA GROTE FEESTJE

Als je extra lang wilt feesten bij ons kun je kiezen voor een extra groot feestje, bij dit feestje kom je een beetje eerder en ga je cake eten en champagne drinken. Je hebt bij dit grote feestje ook nog eens de tijd om al je gekregen cadeaus uit te pakken!

Na de cake, champagne en cadeau's bowlen, eten en feesten jullie gezellig mee met de andere kidsparty's.

Tijden: het extra grote feest begint op woensdag om 14.15 uur  en op zaterdag om 14.15 of 15.15 uur.

Kosten: € 17,50 per persoon (minimaal 4 kinderen).

Ouders kunnen een kindermenu bestellen voor € 5,50 per persoon of tegen meerprijs iets bestellen van de a la carte kaart. Bij een XL feestje kost cake en kinderchampagne (of een andere frisdrank naar keuze) voor de ouders € 4,50 per persoon.

Hier ben je: Homebisonbowlinghaarlem.nl - Arrangementen - Kinderfeestjes - Bison kinderfeestje

Welkom bij Bison Bowling Haarlem,

Als horecabedrijf hadden wij verwacht u per 1 juni weer te mogen ontvangen. Helaas heeft de overheid het licht nog niet op groen gezet voor alle bowlingbanen in Nederland.

Daarom zijn wij tot en met 30 juni 2020 gesloten. U kunt nú al elke dag reserveren voor de periode vanaf 1 juli per mail of online via www.bisonbowlinghaarlem.nl. Uw mail proberen wij binnen twee werkdagen te beantwoorden.

Wij hopen dat de politiek onze bowlingbanen zo snel mogelijk weer vrijgeeft voor opening. Zodra wij hier meer nieuws over hebben, zullen wij dat via onze website en social media communiceren.

Tot die tijd: blijf gezond!

Team Bison Bowling Haarlem

Sluiten