Weten wie wij zijn? Klik op de pijl!
Klik op de foto voor meer foto's van Bella's Winkel

Vier jouw super vette verjaardag bij Bison Bowling!

Bella Ballon, Tara Tover, Magische Maartje, Lola Lolly en Timo Tover zorgen voor een onvergetelijk feest en laten je versteld staan met hun goocheltrucs!

Op woensdag- en zaterdagmiddag maakt Bison jouw verjaardagspartijtje tot een groot feest! Maar zonder de hulp van jou en je vriendjes en vriendinnetjes lukt het niet, durf jij het aan om te helpen?

Bella's Magische Winkeltje

Heeej Jarige. Als jij je Kidsparty bij ons viert, dan krijg je speciaal bowling geld waarmee je iets moois kunt kopen in mijn Magische Winkel. Dat bowling geld noemen we bowlies. Deze bowlies kun je alleen uitgeven in Bella's Magische Winkeltje. Natuurlijk kun je ze ook kopen bij de receptie, voor €2,50 krijg je wel 6 bowlies! 

Kidsparty

Wat super leuk dat jij je kinderfeestje wil komen vieren bij ons!

Je gaat met je vriendjes en vriendinnetjes lekker een uur bowlen, hopelijk wordt het disco bowlen! Dan hebben we alleen wel jullie hulp nodig. We kunnen namelijk allemaal een beetje toveren maar helaas is het nog nooit gelukt zonder de hulp van kinderen. Zorg je dat je je tover vinger mee neemt?!

Tijdens het bowlen doen we spelletjes en draaien we jouw favoriete liedje, maar let op dat je je vingers er niet vanaf bowlt want na het eten hebben we jullie tover hulp weer nodig tijdens de goochelshow! En als het toveren echt goed lukt krijgen jullie ook nog een ijsje aan het eind. Wist je dat je als jarige 6 bowlies krijgt om lekker te shoppen in Bella’s magische winkeltje?!


Een globale tijdsindeling voor de papa's en mama's:

Woensdag

14.15 uur Start XL-feestje (zie hieronder): Cake eten, champagne drinken en cadeaus uitpakken
14:45 uur Aanmelden bij receptie voor niet XL - Kidsparty
15.00 uur Start Bowlen met spelletjes
16.00 uur Frietjes eten en wat drinken
16.40 uur Start goochelshow (duurt +- 15 minuten)

Zaterdag 

14.15 of 15.15 uur Start XL-feestje (zie hieronder): Cake eten, champagne drinken en cadeaus uitpakken
14:45 of 15:45 uur Aanmelden bij receptie voor niet XL - Kidsparty
15.00 of 16.00 uur Start Bowlen met spelletjes
16.00 of 17.00 uur Frietjes eten en wat drinken
16.40 of 17.40 uur Start goochelshow (duurt +- 15 minuten)

Kortom: een uur discobowlen, een kindermenu met snack naar keuze, een drankje en een waterijsje voor € 14,50 per persoon (minimaal 4 kinderen)

Ouders kunnen een kindermenu bestellen voor € 5,50 per persoon of tegen meerprijs iets bestellen van de a la carte kaart.

Kidsparty XL - Het EXTRA GROTE FEESTJE

Als je extra lang wilt feesten bij ons kun je kiezen voor een extra groot feestje, bij dit feestje kom je een beetje eerder en ga je cake eten en champagne drinken. Je hebt bij dit grote feestje ook nog eens de tijd om al je gekregen cadeaus uit te pakken!

Na de cake, champagne en cadeau's bowlen, eten en feesten jullie gezellig mee met de andere kidsparty's.

Tijden: het extra grote feest begint op woensdag om 14.15 uur  en op zaterdag om 14.15 of 15.15 uur.

Kosten: € 17,50 per persoon (minimaal 4 kinderen).

Ouders kunnen een kindermenu bestellen voor € 5,50 per persoon of tegen meerprijs iets bestellen van de a la carte kaart. Bij een XL feestje kost cake en kinderchampagne (of een andere frisdrank naar keuze) voor de ouders € 4,50 per persoon.

Bella Ballon met verlof!

Hallo allemaal! Hier Bella Ballon, nee ik heb geen bowling bal ingeslikt maar, zoals jullie zien verwacht ik binnenkort een mini ballonnetje. Mijn verlof is begonnen en ik zal halverwege juni weer terug zijn op de bowling voor alle feestvarkens die dan hun verjaardag gaan vieren

Tot die tijd zijn Magische Maartje, Magische Max, Magische Mies, Timo en Tara Tover er gewoon om er een knal feest van te maken!
Tot snel allemaal!

Hier ben je: Homebisonbowlinghaarlem.nl - Arrangementen - Kinderfeestjes - Bison kinderfeestje