Extra informatie over kinderfeestjes

Om aan de door de overheid gestelde hygiënemaatregelen te voldoen, is het op dit moment helaas niet mogelijk om de kinderfeestjes te vieren volgens onderstaande arrangementen. Wel is het mogelijk om een losse baan te huren en achteraf frietjes met een snack te eten. Tijdens het bowlen vinden wij het uiteraard wel leuk om te discobowlen, dus op woensdagmiddag tussen 15:00 en 16:00 uur en op zaterdagmiddag tussen 15:00 en 17:00 uur gaat het discobowlen los tijdens kinderfeestjes!

Kinderfeestjes zijn tijdelijk alleen per email te reserveren. Dit kan door te mailen naar haarlem@bisonbowling.nl. Wij proberen deze mail binnen twee werkdagen.

Voor meer informatie over de maatregelen rondom het coronavirus kun je uiteraard ook altijd even bellen of mailen. Wellicht staat je vraag ook al op onze speciaal ingerichte pagina met onze maatregelen rondom het coronavirus. Deze pagina vind je hier.

Hier ben je: Homebisonbowlinghaarlem.nl - Arrangementen - Kinderfeestjes - Bowl: Burger & Grill

Welkom bij Bison Bowling Haarlem,

Als horecabedrijf hadden wij verwacht u per 1 juni weer te mogen ontvangen. Helaas heeft de overheid het licht nog niet op groen gezet voor alle bowlingbanen in Nederland.

Daarom zijn wij tot en met 30 juni 2020 gesloten. U kunt nĂș al elke dag reserveren voor de periode vanaf 1 juli per mail of online via www.bisonbowlinghaarlem.nl. Uw mail proberen wij binnen twee werkdagen te beantwoorden.

Wij hopen dat de politiek onze bowlingbanen zo snel mogelijk weer vrijgeeft voor opening. Zodra wij hier meer nieuws over hebben, zullen wij dat via onze website en social media communiceren.

Tot die tijd: blijf gezond!

Team Bison Bowling Haarlem

Sluiten