Bowl with the pro
Klik op de foto voor meer afbeeldingen

Bowl With The Pro

Een uniek element: stap onder leiding van een professional de bowlingbaan op!

Bowlen met een twist! Samen iets leren in een leuke omgeving is goud waard. Met plezier wordt hier aan meegedaan en aan teruggedacht! Hoe wordt bowlen eigenlijk het best gespeeld? Hoe werkt de puntentelling nou eigenlijk precies?

De voordelen van een bowlingclinic:
- geen weersafhankelijkheid, dus 100% zekerheid dat het programma doorgaat
- de drempel om mee te doen is zeer laag, iedereen kan het!
- gerichte aandacht voor iedere afzonderlijke deelnemer.

1. Bowl with the Pro – Clinic: € 5,- per persoon, inclusief BTW.

Bij uw Bison Bowling arrangement met minimaal 1,5 uur bowlen, krijgt u uitleg over de drie basisprincipes van het bowlen. Uiteraard wordt er afgesloten met een echte finale! Plezier en gezelligheid staan voorop én u ontvangt tijdens het bowlen tips van een professional. De Pro zorgt er ook voor dat alle bowlingbanen bij elkaar betrokken blijven en dat de afsluitende finale nog dagenlang hét gesprek bij de koffieautomaat is.

2. Bowl with the Pro – Orange Clinic: prijs op aanvraag.

Onze Pro betrekt 1 of meerdere topsporters van het Nederlands Bowlingteam bij de clinic. Deze toppers hebben EK of WK ervaring waarvan velen ook medailles hebben behaald en een zgn. A-status van NOC*NSF hebben. Laat u verrassen door het hoge niveau dat deze toppers op de bowlingbaan laten zien!

3. Bowl with the Pro XL – Clinic & Training; prijs op aanvraag.

Breidt uw Bowling Clinic uit met een presentatie van Jack Edelaar van www.changingexperience.nl, in Bison Bowling’s besloten Caribbean Club. Presteren onder druk, de mentale vaardigheden die daarbij horen, optimale concentratie, schakelen tussen inspanning en ontspanning, zomaar enkele elementen die tot uiting komen in de bedrijfstraining die uw mensen zal leren om hun aandacht beter te kunnen focussen, waarbij dit direct op de bowlingbaan in de praktijk gebracht kan worden. De duur van het programma word in overleg me u vastgesteld, net als uw doelstelling voor de training. Het programma van Jack is perfect te combineren met een opleiding, lezing of vergadering.

Bovenstaande mogelijkheden zijn te reserveren onder de volgende voorwaarden:
- vanaf 40 personen (kleinere groepen in overleg mogelijk)
- 6 personen per baan
- bij arrangementen met minimaal 1,5 uur bowlen

Hier ben je: Homebisonbowlinghaarlem.nl - Bowlen - Bowl With The Pro