Klik op de foto voor meer afbeeldingen

Bowlen: altijd gezellig voor iedereen

18 moderne en luxe bowlingbanen

Onze bowlingbanen zijn uitgerust met een automatisch bumpersysteem zodat de kinderen altijd prijs hebben! Tevens is er per banenpaar voor de allerkleinsten één afrolrek aanwezig zodat ook zij een balletje kunnen gooien. Deze hoeft u dus niet vooraf te reserveren. Zit er iemand in een rolstoel? Geen probleem! Wij hebben speciale afrolplanken die wij graag voor u klaarleggen zodat ook u bij de bowlingbanen kunt komen. Wij beschikken echter niet over speciale toiletvoorzieningen voor invaliden, maar hebben wel één extra ruim toilet ter beschikking. Op zoek naar een leuk cadeau? Aan de receptie verkopen wij ook cadeaubonnen.

Voor of na het bowlen nog even iets anders doen? Naast het bowlen op één van onze 18 bowlingbanen kunt u ook een potje poolen, airhockey spelen, flipperen en racen op een raceautomaat. Of natuurlijk uit je dak gaan op onze dansvloer, met in de periode september tot en met mei DJ's op vrijdag-, zaterdag en zondagavond vanaf 20.00 uur.

Hier ben je: Homebisonbowlinghaarlem.nl - Bowlen - Bowlen in Haarlem

Welkom bij Bison Bowling Haarlem,

Als horecabedrijf hadden wij verwacht u per 1 juni weer te mogen ontvangen. Helaas heeft de overheid het licht nog niet op groen gezet voor alle bowlingbanen in Nederland.

Daarom zijn wij tot en met 30 juni 2020 gesloten. U kunt nĂș al elke dag reserveren voor de periode vanaf 1 juli per mail of online via www.bisonbowlinghaarlem.nl. Uw mail proberen wij binnen twee werkdagen te beantwoorden.

Wij hopen dat de politiek onze bowlingbanen zo snel mogelijk weer vrijgeeft voor opening. Zodra wij hier meer nieuws over hebben, zullen wij dat via onze website en social media communiceren.

Tot die tijd: blijf gezond!

Team Bison Bowling Haarlem

Sluiten