Vrijdag 13 januari: Tropical Party bij Bison Bowling van 8 tot middernacht: gratis entree!

Bij Bison Bowling in Haarlem gaat elke tweede vrijdag van de maand het dak eraf! Op deze speciale thema avonden wordt er uitgepakt met de beste muziek, games en prijzen en vrijdag 9 december kan je los op de Tropical Party!

Buiten is het ijskoud maar binnen warm je op met tropische temperaturen én dito muziek!Vanaf 20.00 ben je welkom bij Bison Bowling aan de Orionweg alwaar je meteen jouw favoriete zomerhit, latin plaat of tropische klapper aanvragen. Uiteraard kan je ook via www.bisonbowlinghaarlem.nl alvast een baan reserveren voor jou en je vrienden. 

Ben je even niet aan het bowlen dan kan je je bij de DJ aanmelden voor de wedstrijd limbo dansen! Uit diegenen die zich inschrijven worden enkele toppers gekozen die hun moves kunnen laten zien! Uiteraard zijn er naast roem ook tropische prijzen voor de beste deelnemers. Ook met strikes gooien zijn er naast Bisondertjes speciale zomerse prijzen te winnen zoals de originele Hawaï slingers.

Kortom: dit is je ideale preparty als je nog de stad in gaat of het perfecte feestje als je op tijd weer thuis wilt zijn, want van 8 tot middernacht ben jij lekker bezig in plaats van op de bank te hangen.

Entree is gratis, bowlingbanen zijn voor maximaal 7 personen te reserveren via www.bisonbowlinghaarlem.nl

Tropical Party
Vrijdag 13 januari 2016
Bison Bowling – Orionweg 400 - Haarlem
Tijd: 20.00-00.00
Muziek: de beste tropische zomer hits van toen tot nu
Info: www.bisonbowlinghaarlem.nl
Teaser:
Event:


Hier ben je: Homebisonbowlinghaarlem.nl - Bowlen - Bowlen in Haarlem - Thema avonden