Vrijdag 19 januari: Ik Hou Van Holland

Van 8 tot middernacht: gratis entree

Bij Bison Bowling in Haarlem gaat het er elke derde vrijdag van de maand heet aan toe! Op deze thema avonden wordt er uitgepakt met de beste muziek, games en prijzen! Vrijdag 19 januari kan je genieten op Ik Hou Van Holland: de beste hits van Hollandse bodem! 

Vanaf 20.00 ben je welkom bij Bison Bowling aan de Orionweg alwaar je meteen jouw favoriete Hollandse hit kan aanvragen bij de DJ. Van Nick & Simon tot Paul Elstak en van Broederliefde tot André Hazes. Uiteraard kan je ook via www.bisonbowlinghaarlem.nl alvast een baan reserveren voor jou en je vrienden.

Ben je even niet aan het bowlen dan kan je je bij de DJ aanmelden voor de wedstrijd: zing mee met jouw held. Uit diegenen die zich inschrijven worden enkele toppers gekozen die hun stembanden kunnen laten horen! Uiteraard zijn er naast roem ook oranje prijzen voor de beste zangers.

Dit is je ideale preparty als je nog de stad in gaat of het perfecte feestje als je op tijd weer thuis wilt zijn, want van 8 tot middernacht ben je onder de pannen.

Entree is gratis, bowlingbanen zijn voor maximaal 7 personen te reserveren via www.bisonbowlinghaarlem.nl

 

Ik Hou Van Holland

Vrijdag 19 januari 2018

Bison Bowling – Orionweg 400 - Haarlem

Tijd: 20.00-00.00

Muziek: de beste hits van Hollandse bodem

Hier ben je: Homebisonbowlinghaarlem.nl - Bowlen - Bowlen in Haarlem - Thema avonden - Ik Hou Van Holland