vacature

Vacatures

Bison Bowling Haarlem is per direct op zoek naar enthousiaste medewerkers voor:

- Bediening
- Keukenhulp
- Spoelkeuken medewerkers
 
 
Bison Bowling in Haarlem is al 50 jaar gevestigd aan de Orionweg. Wij beschikken over 18 moderne bowlingbanen, een aparte zaal voor max 100 diner of 250 feest, 2 restaurants met in totaal 180 zitplaatsen en een dansvloer. We zijn 365 dagen per jaar geopend en van september tot mei is het bij ons gezellig druk en gebeurt er altijd wel wat.
Als gasten hebben wij veel kinderen voor hun kinderfeestje, gezinnen, bedrijfsfeesten, competitie bowlers en nog veel meer. Een zeer dynamisch bedrijf met veel drukte, een divers product aan arrangementen en met name in het weekend hoge pieken.
In ons restaurant kiest het merendeel van onze gasten voor een all-in tafelgrill arrangement maar ook live grill of een buffet behoort tot de mogelijkheden. Ook hebben wij een kleine a la carte kaart en diverse mogelijkheden voor kinderen.

 

Bediening
Bezorg jij onze gasten een onvergetelijke avond?

Wat bieden wij:
 • een leuk, jong en gezellig team waarbij hard werken bij iedereen voorop staat
 • CAO-conform salaris
 • gratis personeels eten en drinken
 • leermomenten en eventuele doorgroeimogelijkheden (indien gewenst en mogelijk)
Wat ga je doen:
 • tafels lopen in het restaurant
 • dranken/snacks opnemen
 • dranken/ snacks wegbrengen
 • feestje maken met de gasten !

Wat vragen wij
 • horeca ervaring is geen must
 • veel in de weekenden beschikbaar (zaterdag is de drukste dag)
 • hard werkende nieuwe collega
 • minimaal 18 jaar
Bison Bowling Haarlem: altijd gezellig voor iedereen!

Soort dienstverband: Deeltijd

Keukenhulp
Kom jij voor een- of meerdere dagen in de week ons keukenteam versterken?

Je bent samen met, en onder leiding van de chef verantwoordelijk voor o.a. het voorbereiden en plaatsten van het brood-, soep-, saladebuffet, het bijhouden en bijvullen van deze buffetten, het bakken van bittergarnituur en het maken van A La Carte gerechten. Minimum leeftijd 17 jaar.

Soort dienstverband: Parttime, Bepaalde tijd, Onbepaalde tijd
 
Spoelkeuken medewerkers
 

Voor in onze spoelkeuken zoeken wij diverse medewerkers. Werktijden en dagen in overleg maar het meeste werk is in de weekenden en avonduren.

De werkzaamheden bestaan uithet ophalen van de afwas uit het restaurant, het afwassen zelf (op drukke dagen staan je met meerdere afwassers ingeroosterd). Bij drukte en/of afwezigheid van een kok ook verantwoordelijk voor het maken van bittergarnituren. Ook behoort het assisteren van de kok's bij diverse werkzaamheden tot de taken. Doorstroming naar keuken is mogelijk. Minimum leeftijd 18 jaar.

Soort dienstverband: parttime of fulltime
 
Solliciteren op één van onze vacatures? Stuur een  e-mail met jouw cv en motivatiebrief naar marco@bisonbowling.nl. 

Hier ben je: Homebisonbowlinghaarlem.nl - Over Bison - Vacatures

Welkom bij Bison Bowling Haarlem,

Als horecabedrijf hadden wij verwacht u per 1 juni weer te mogen ontvangen. Helaas heeft de overheid het licht nog niet op groen gezet voor alle bowlingbanen in Nederland.

Daarom zijn wij tot en met 30 juni 2020 gesloten. U kunt nú al elke dag reserveren voor de periode vanaf 1 juli per mail of online via www.bisonbowlinghaarlem.nl. Uw mail proberen wij binnen twee werkdagen te beantwoorden.

Wij hopen dat de politiek onze bowlingbanen zo snel mogelijk weer vrijgeeft voor opening. Zodra wij hier meer nieuws over hebben, zullen wij dat via onze website en social media communiceren.

Tot die tijd: blijf gezond!

Team Bison Bowling Haarlem

Sluiten