Klik op de foto voor meer foto's
Klik op de foto voor meer afbeeldingen

diverse ruimtes en zalen voor zakelijke bijeenkomsten

Van compact en knus tot groot en ruim.

Wij ontvangen u en uw collega's graag in één van onze diverse ruimtes. Bison Bowling Haarlem heeft het allemaal. Vanaf 15 tot 500 personen, wij maken graag een offerte op maat voor u.

Zaalverhuur

Voor een vergadering, feest of receptie hebben wij diverse ruimtes te huur. Klik hiervoor een overzicht van de diverse ruimtes.

Vergaderen

In onze Caribbean Club kunt u in diverse vergaderopstellingen met maximaal 80 personen vergaderen of een presentatie geven in Haarlem. De zaal is van alle gemakken voorzien zoals een beamer met scherm en laptop aansluiting, professionele geluidsinstallatie, eigen bar etc. 

Trainingen, presentatie of cursus 

Ook voor een training, presentatie of cursus bent u bij Bison Bowling Haarlem aan het juiste adres. Met onze flexibel in te richten Caribbean Club  kunnen wij veel trainingen, presentaties en cursussen huisvesten. Uw bezoek aan Bison Bowling Haarlem een sportief tintje geven? Boek vanaf € 5,- per persoon een professionele bowlingclinic, Bowl With The Pro!
 

Luncharrangement 

Een 
lunch in combinatie met een vergadering, receptie of 25 jarig huwelijk? Wij ontvangen u graag met uw persoonlijke buffetinvulling. 

Biertje, Balletje, Bowlen

Gezellig bowlen en borrelen voor een vaste prijs? Met het Biertje, Balletje Bowlen arrangement kunt u anderhalf uur bowlen inclusief drankjes voor een vaste prijs!


 

Personeelsfeest

Voor uw personeelsfeest in Haarlem bent u bij ons aan het juiste adres! Voor elk gezelschap hebben wij een passend arrangement. 

Buffetten

Samen een buffet samenstellen? Van een meergangen diner tot een eenvoudig snackbuffet; wij stellen graag samen met u een buffet samen. 

Receptie

Champagne, petit fours of toch een biertje met bitterbal? Uw receptie start bij Bison Bowling Haarlem! 
 

Bison Quiz Arrangement

Bent u op zoek naar een avondvullend programma? Wij organiseren een quizavond gericht op uw groep. Lees verder voor de mogelijkheden.

 

Hier ben je: Homebisonbowlinghaarlem.nl - Zakelijk