Bison Bowling Haarlem - Bowlen

Bowlen: Altijd gezellig voor iedereen!

Onze bowlingbanen zijn uitgerust met een automatisch bumpersysteem zodat de kinderen altijd prijs hebben! Tevens is er per banenpaar voor de allerkleinsten één afrolrek aanwezig zodat ook zij een balletje kunnen gooien. Deze hoef je dus niet vooraf te reserveren. Zit er iemand in een rolstoel? Geen probleem! Wij hebben speciale afrolplanken die wij graag voor je klaarleggen zodat je gewoon bij de bowlingbanen kunt komen. Wij beschikken echter niet over speciale toiletvoorzieningen voor invaliden, maar hebben wel één extra ruim toilet ter beschikking. Op zoek naar een leuk cadeau? Aan de receptie verkopen wij ook cadeaubonnen.

Voor of na het bowlen nog even iets anders doen? Kijk dan eens naar onze arrangementen. Verder kun je bij ons ook een potje poolen, airhockey spelen, flipperen en racen op een raceautomaat. Of natuurlijk uit je dak gaan op onze dansvloer, met in de periode september tot en met mei DJ's op vrijdag-, zaterdag- en zondagavond vanaf 20:00 uur.

Hier ben je: Homebisonbowlinghaarlem.nl - Bowlen

x HAARLEM

In verband met de bestrijding van het coronavirus zijn wij tot en met 20 april 2021 gesloten. Alle reserveringen tot en met 20 april komen daarmee helaas te vervallen.

Uiteraard is het mogelijk om voor de periode nĂ¡ 20 april bij ons per e-mail te reserveren. Uw mail kunt u sturen naar haarlem@bisonbowling.nl en deze proberen wij dan binnen twee werkdagen te beantwoorden.

Dank voor uw begrip en wij hopen op 21 april onze deuren weer voor u te mogen openen.

Met vriendelijke groet,

Team Bison Bowling Haarlem