Bison Bowling Haarlem - Bowlen

Bowlen: Altijd gezellig voor iedereen!

Onze bowlingbanen zijn uitgerust met een automatisch bumpersysteem zodat de kinderen altijd prijs hebben! Tevens is er per banenpaar voor de allerkleinsten één afrolrek aanwezig zodat ook zij een balletje kunnen gooien. Deze hoef je dus niet vooraf te reserveren. Zit er iemand in een rolstoel? Geen probleem! Wij hebben speciale afrolplanken die wij graag voor je klaarleggen zodat je gewoon bij de bowlingbanen kunt komen. Wij beschikken echter niet over speciale toiletvoorzieningen voor invaliden, maar hebben wel één extra ruim toilet ter beschikking. Op zoek naar een leuk cadeau? Aan de receptie verkopen wij ook cadeaubonnen.

Voor of na het bowlen nog even iets anders doen? Kijk dan eens naar onze arrangementen. Verder kun je bij ons ook een potje poolen, airhockey spelen, flipperen en racen op een raceautomaat. Of natuurlijk uit je dak gaan op onze dansvloer, met in de periode september tot en met mei DJ's op vrijdag-, zaterdag- en zondagavond vanaf 20:00 uur.

Hier ben je: Homebisonbowlinghaarlem.nl - Bowlen

x HAARLEM
Beste bezoeker,

Naar aanleiding van de persconferentie op dinsdag 14 september zijn wij verplicht om vanaf 25 september met een coronatoegangsbewijs te werken. Via de coronacheck-app controleren wij bij entree van Bison Bowling of iedereen in het gezelschap aan één van de onderstaande voorwaarden voldoet:

 • Een recente negatieve testuitslag (niet ouder dan 24 uur),
 • Een vaccinatiebewijs, dat aantoont dat je volledig gevaccineerd bent tegen COVID-19,
 • Een herstelbewijs, als je kortgeleden hersteld bent van COVID-19.

 • Hoe werkt het?

  1. Zet de coronacheck-app op je telefoon.
  2. Bij de entree van Bison Bowling wordt de QR-code in de coronacheck-app gescand. Bij groen licht mag je naar binnen.
  3. Neem ook je legitimatiebewijs mee (vanaf 14 jaar en ouder).

  Wij kunnen niet zien of jij gevaccineerd, getest of immuun bent. Dit blijft privé.

  Dus om teleurstellingen te voorkomen: kom je met een groep familieleden, vrienden of collega’s, zorg er dan voor dat alle deelnemers aan het uitje hier goed op voorbereid zijn!

  Met vriendelijke groet,

  Team Bison Bowling Haarlem