Bison Bowling Haarlem - Competitie

Competitie bij Bison Bowling Haarlem

Eens per maand in de gezelligheidscompetitie meedoen? Dat kan bij Bison Bowling Haarlem! Wij organiseren een drietal competities: Poule A, Poule B en Poule C. Deze competities starten in september en eindigen in mei. Per speelavond worden er drie games per persoon gegooid in een viermansleague. Wij sluiten het jaar gezellig af met een slotavond met onder andere een diner, discobowlen met leuke prijzen en de grote prijsuitreiking.

De maandelijkse baanhuur bedraagt €38,00 per avond. Dat is dus €9,50 per persoon voor anderhalf uur competitie en gezelligheid. Verder heb je de mogelijkheid om op elk moment in de week te trainen voor slechts €9,00 per baan per uur.

Voor meer informatie of voor inschrijvingen kun je het beste contact opnemen met Marco Nederstigt. Dit kan door te mailen naar marco@bisonbowling.nl of door te bellen naar 023-5410500.

Seizoen 2020/2021

Poule A Speeldata Uitslagen

Poule B Speeldata Uitslagen

Poule C Speeldata Uitslagen

 

Bowling Vereniging Haarlem

Naast de maandelijkse Gezelligheidscompetitie van Bison Bowling kun je natuurlijk ook wekelijks spelen. Voor de jeugd is er een leuke competitie op maandag van 18:00 tot 19:30 uur. Voor de senioren zijn er competities op maandagavond vanaf 19:30 uur, woensdag vanaf 19:00 en later op de avond vanaf 20:30 uur. Tot slot is er op donderdag vanaf 19:00 uur ook nog een competitie. Voor alle leden van Bowlin Verenigin Haarlem geldt dat er en is een (vrijwillig) trainingsmoment is op zaterdag vanaf 12:00 uur. 

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de website van de Bowling Vereniging Haarlem.

Hier ben je: Homebisonbowlinghaarlem.nl - Bowlen - Competitie