Bison Bowling Haarlem - Bowl & Grill

Bowl & Grill bij Bison Bowling Haarlem

Het Bowl & Grill-arrangement is elke dag van de week te reserveren vanaf twee personen. Het diner bestaat uit een voorgerechtenbuffet met onder andere diverse soepen, stokbrood en tapenades. Het hoofdgerechtenbuffet bestaat uit de lekkerste vlees- en vissoorten voor op de hot plate. Daarbij serveren wij ook diverse salades, groentes en sauzen. Uiteraard ontbreken de heerlijke knapperige frietjes niet. Tot slot is er nog een dessertbuffet met diverse soorten ijs, fruit en andere lekkernijen. Bij het diner kunnen wij ook rekening houden met diverse diëten en/of allergenen. Kijk voor meer informatie hierover op deze pagina.

Het Bowl & Grill-arrangement is ook mogelijk in combinatie met een drankarrangement. Kijk voor deze mogelijkheden op de pagina van onze 1-2-3 Deal.

Tarieven volwassene

Maandag tot en met donderdag €29,50 per persoon

Vrijdag en zaterdag €31,50 per persoon

Zondag (Family Sunday) €27,50 per persoon

Tarieven kind

Kinderen tot en met drie jaar Gratis

Kinderen van vier tot en met twaalf jaar €16,00 per persoon

Uitbreidingsmogelijkheden

Snacks4All (drie warme hapjes) €1,75 per persoon

Een half uur langer bowlen €2,50 per persoon

Een uur langer bowlen €4,50 per persoon

Hier ben je: Homebisonbowlinghaarlem.nl - Eten & Drinken - Bowl & Grill

x HAARLEM

In verband met de bestrijding van het coronavirus zijn wij tot en met 20 april 2021 gesloten. Alle reserveringen tot en met 20 april komen daarmee helaas te vervallen.

Uiteraard is het mogelijk om voor de periode nĂ¡ 20 april bij ons per e-mail te reserveren. Uw mail kunt u sturen naar haarlem@bisonbowling.nl en deze proberen wij dan binnen twee werkdagen te beantwoorden.

Dank voor uw begrip en wij hopen op 21 april onze deuren weer voor u te mogen openen.

Met vriendelijke groet,

Team Bison Bowling Haarlem