Bison Bowling Haarlem - Kidsparty

Kidsparty bij Bison Bowling Haarlem

Wat super leuk dat jij je kinderfeestje wil komen vieren bij ons!
Je gaat met je vriendjes en vriendinnetjes lekker een uur discobowlen! Tijdens het bowlen doen we spelletjes en draaien we jouw favoriete liedje. Wist je dat je als jarige zes bowlies krijgt om lekker te shoppen in Bella’s magische winkeltje?
 
Heb je vriendjes of vriendinnetjes die niet alles mogen eten in verband met een dieet of allergie? Laat het ons dan weten! Onze keukenbrigade kan hier dan rekening mee houden. Meer informatie hierover lees je op de volgende pagina.

Kidsparty

Bij de Kidsparty ga je een uur discobowlen. Vervolgens ga je overheelijke friet eten met een groot glas drinken.

De Kidsparty is te boeken op woensdag en zaterdag. Op woensdag begint de Kidsparty om 15:00 uur en op zaterdag kun je starten om 15:00 of 16:00 uur. Het feestje duurt dan ongeveer anderhalf uur. De kosten bedragen €15,00 per persoon met een minimum van vier kinderen. 
Kidsparty XL

Als je extra lang wilt feesten bij Bison Bowling Haarlem dan kun je kiezen voor een extra groot feestje. Bij dit feestje kom je een beetje eerder en ga je cake eten en kinderchampagne drinken. Je hebt bij dit XL-feestje ook nog eens de tijd om al je gekregen cadeaus uit te pakken! Na de cake en kinderchampagne sluiten jullie gezellig aan bij de andere kidsparty's om er een groot feest van te maken.

De Kidsparty XL is te boeken op woensdag en zaterdag. Op woensdag begint de Kidsparty om 14:15 uur en op zaterdag kun je starten om 14:15 of 15:15 uur. Het feestje duurt dan ruim twee uur. De kosten bedragen €18,00 per persoon met een minimum van vier kinderen.


Hier ben je: Homebisonbowlinghaarlem.nl - Kidsparty - Kidsparty